Bloemen Brussel

Verse bloemen kopen bij Groendekor in de buurt van BrusselBent u op zoek naar verse bloemen in de omgeving van Brussel? Dan bent u aan het juiste adres bij de bloemenwinkel van Groendekor in de buurt van Halle, Brussel en Dilbeek. Er komen regelmatig verse bloemen binnen op onze afdeling snijbloemen, zodat u altijd verzekerd bent van een vers boeket. Of u nu gaat trouwen of afscheid moet nemen van een dierbare, wij hebben de juiste bloemen voor u. 

Bloemen voor elke gelegenheid in Brussel

Onze selectie bloemen in de buurt van Brussel is afgestemd op de seizoenen. Daarnaast zorgen onze bloembinders ook voor boeketten die aangepast zijn aan verschillende feestdagen! Zo is er voor elke gelegenheid wel een boeket of bloemen te vinden in ons tuincentrum nabij Brussel. Zit er niets voor u tussen? Onze bloembinders maken graag een boeket of bloemstuk naar uw smaak! Of kies ervoor om uw eigen bloemstuk te maken met onze bloemschikmaterialen.

Kom langs bij tuincentrum Groendekor 

Ook op zondag kunt u verse bloemen in de buurt van Brussel kopen. Ons tuincentrum is dan geopend tot 15:30 uur. Kom een keer gezellig langs bij Groendekor en koop prachtige, verse bloemen in de buurt van Brussel! Of neem contact met ons op als u vragen heeft over ons bloemenassortiment!