Gezien in de folder: groene verzameling kamerplanten!

U kunt er niet omheen, groen in u interieur! Kamerplanten zijn goed voor het binnenklimaat in uw huis en geven een fijne sfeer aan uw inrichting. In ons tuincentrum vindt u een uitgebreid assortiment aan kamerplanten welke passen bij de laatste trends.

Groene verzameling!

Als u een grote ruimte hebt, groepeer uw verschillende soorten grote kamerplanten. Door de planten op een werkbank, trolley of tafel te plaatsen, wordt het ineens één geheel. Kamerplanten in verschillende tinten groen zorgen ervoor dat u verzameling bij elkaar hoort.

Wanneer u uw kamerplant in groepjes bij elkaar wilt plaatsen in een kleine ruimte kunt u het beste kiezen voor verschillende soorten kleinere planten. Deze kunt u plaatsen op bijvoorbeeld een trapje, kruk of tafel. In een stoer interieur kunt u vetplanten mixen met cactussen, in een landelijk of Scandinavisch interieur mixt u met planten met verschillende bladeren. Zolang u het leuk vindt, kan alles in uw groene verzameling!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pioenen: blikvangers in tuin en vaas

Uw geduld wordt niet langer op de proef gesteld: vanaf half mei zijn ze er weer, de prachtige pioenen. Bescheidenheid is niet hun belangrijkste eigenschap, wel integendeel. In de border én in de vaas trekken ze alle aandacht naar zich toe. Hun schoonheid is ook nauwelijks te evenaren.

Lees meer...
Naar buiten met de kuipplanten

De kuipplanten hebben de winter veilig doorgebracht en hopelijk ook goed overleefd in tuinhuis, garage, kelder, traphal of logeerkamer. Of misschien wel in het plantenhotel? Vanaf half mei, als de IJsheiligen achter de rug zijn, mogen ze weer naar buiten.

Lees meer...
Wie zijn ze, die IJsheiligen?

15 mei is in het tuinseizoen zowat de belangrijkste datum. De laatste IJsheilige is dan gepasseerd, het risico op nachtvorst is voorbij en we kunnen planten en zaaien dat het een lieve lust is. Maar wie zijn die IJsheiligen en klopt het verhaal errond wel?

Lees meer...
Siertuinklussen in mei

Het wordt hoe langer hoe duidelijker: de zomer komt dichterbij. De tuin staat er al fleurig bij, maar er blijft wel werk aan de winkel. Lees hier alles over de siertuinklussen voor de maand mei!

Lees meer...