Gezien in de folder: industrieel interieur!

Industrieel interieur

Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit. Materialen die veel voorkomen zijn onder andere hout, metaal en beton. Deze stoere materialen vullen elkaar perfect aan.

Groene planten

Groene kamerplanten laten je interieur leven en passen perfect bij een industrieel interieur. Zowel grote als kleine planten, zolang ze maar groen zijn! Juist de kleur groen houdt je interieur rustig, qua kleur. Ook is het is mooi om verschillende bladsoorten te combineren. Denk aan het blad van de Japanse vingerplant (Fatsia japonica ‘Spider’s Web’) met daarnaast het getekende blad van de olifantsoor (Alocasia amazonica ‘Polly’).

We hebben voor je een selectie gemaakt van de mooiste planten en accessoires. Kom nu naar ons tuincentrum en laat je inspireren!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Pioenen: blikvangers in tuin en vaas

Uw geduld wordt niet langer op de proef gesteld: vanaf half mei zijn ze er weer, de prachtige pioenen. Bescheidenheid is niet hun belangrijkste eigenschap, wel integendeel. In de border én in de vaas trekken ze alle aandacht naar zich toe. Hun schoonheid is ook nauwelijks te evenaren.

Lees meer...
Naar buiten met de kuipplanten

De kuipplanten hebben de winter veilig doorgebracht en hopelijk ook goed overleefd in tuinhuis, garage, kelder, traphal of logeerkamer. Of misschien wel in het plantenhotel? Vanaf half mei, als de IJsheiligen achter de rug zijn, mogen ze weer naar buiten.

Lees meer...
Wie zijn ze, die IJsheiligen?

15 mei is in het tuinseizoen zowat de belangrijkste datum. De laatste IJsheilige is dan gepasseerd, het risico op nachtvorst is voorbij en we kunnen planten en zaaien dat het een lieve lust is. Maar wie zijn die IJsheiligen en klopt het verhaal errond wel?

Lees meer...
Siertuinklussen in mei

Het wordt hoe langer hoe duidelijker: de zomer komt dichterbij. De tuin staat er al fleurig bij, maar er blijft wel werk aan de winkel. Lees hier alles over de siertuinklussen voor de maand mei!

Lees meer...