Wedstrijd: Mooiste Noot

Wedstrijd: Mooiste Noot

U wordt uitgenodigd om voor zondagmiddag 12 november minstens een vijftal van de mooiste noten van een notelaar uit uw tuin (of de tuin van een vriend) naar Groendekor te brengen en kans te maken om een prijs te winnen voor volgende categorieën: Mooiste noot, Grootste noot, Zwaarste noot, Raarste noot en Lekkerste noot. Dit wordt georganiseerd in kader van het Notenweekend (http://www.groendekor.be/activiteiten/23/notenweekend) .

Elke deelnemer mag meerdere noten meebrengen van meerdere soorten of cultuurvariëteiten bvb. 5 okkernoten, en / of 5 kastanjes, of 5 hazelnoten, 5 pecannoten, ... De 3 beste van elke categorie winnen een mooie prijs en de allerbeste wint de hoofdprijs en de titel van ‘Miss Noot 2017’. 

De ingezonden noten worden op schaaltjes getoond in een presentatie-stand en een 5 koppige publieks- en professionele jury zal de inzendingen beoordelen. Om mee te dingen naar de titel lekkerste noot zijn er minstens een 10 tal noten van hetzelfde ras nodig zodat de jury ze kan kraken, de inhoud kan proeven en beoordelen. Deelnemers doen bij de deelname dus afstand van hun eigendomsrecht op de ingezonden noten en de besluiten van de jury kunnen niet aangevochten worden. Enkel noten uit de Benelux mogen deelnemen. Bekendmaking winnaars 12/11/2017. 

Geldig t.e.m. 12 november 2017
Meer aanbiedingen