Kerst

Ben je op zoek naar uitstapje om de kerstsfeer op te snuiven? Dan ben je bij Groendekor Tuincentrum tijdens het najaar bij het juiste adres. In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Elk jaar kunt u weer genieten van de gezelligheid; en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Verschillende stijlen en trends zijn terug te vinden in onze magische kerstshow: zowel de traditionele rode en gouden tinten als de nieuwste trends. Alles om je huis om te toveren tot een waar en onvergetelijk kerstgebeuren. 

Kerstdecoratie

Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis.

Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal om jaarlijks opnieuw te gebruiken. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kerstgroen en groenblauw zijn de voornaamste kleuren die voorkomen. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. We hebben artificiële kunstbomen van de merken: Triumph (Edelman), Blackbox (Edelman) en Everland. Kom langs in ons tuincentrum, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Kerstverlichting

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vindt je kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wil je LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke lichtjes in de vorm van een kaars? We beschikken over een breed assortiment verlichting van de merken: Lumineo, Coen Bakker en Luca. Er is verlichting op batterij en verlichting op netstroom. De meest voorkomende lichtkleuren zijn warm white, classic warm en cool blue. Ook hebben wij verlichting voor zowel binnen- als buitenshuis. Twijfel je nog over welke kerstverlichting of decoratie het beste in uw huis past? Dan kan je aan onze medewerkers gerust vragen naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!