Snijbloemen

Een vers bosje bloemen brengt meteen wat meer leven in huis.

Heeft u al een bezoek gebracht aan onze afdeling voor de snijbloemen? Groendekor Tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw is specialist op het gebied van bloemen en bloemsierkunst. Boeketten aangepast op de seizoenen of feestdagen, bloemstukken, een trouwboeket, grafstukken, tafelversiering en losse bloemen, u vindt het allemaal in onze bloemenafdeling in het tuincentrum. 

U kan bij Groendekor een ruim aanbod verse snijbloemen ontdekken. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. De boeketten worden gemaakt naar de wens van de klant. Onze bloembinders werken in diverse stijlen om aan u wensen te voldoen, van modern, klassiek tot experimenteel. Een ruim assortiment vazen en potten maken het geheel af. Daarnaast kunt u deze boeketten ook gratis laten inpakken bij onze inpakbalie. 

Wil je een bos bloemen laten bezorgen voor je lief, voor het pensioen van je collega of voor de verjaardag van je beste vriend? Dat kan, voor meer info over de leveringskosten kan je ons steeds contacteren