Bruidswerk

Zeggen jullie binnenkort je 'ja-woord'? Vergeet naast de locatie, de ringen, de gasten, ... ook de bloemen niet. Onze floristen geven je graag tips voor deze grote dag. Of het nu gaat om een zomer-, herfst-, winter- of een lentebruiloft, bloemen geven steeds een feestelijk tintje aan uw huwelijksdag. We helpen je graag bij de keuze en het maken van al het bruidswerk voor deze belangrijke gebeurtenis. Onze floristen helpen hierbij door je wensen te doorspreken, je van advies te dienen en creatieve ideeën aan te dragen. 

Naast het bruidsboeket, verzorgen wij ook ander bruidswerk om u huwelijksdag nog completer te maken: 

  • Denk je aan een bruiloft met bloemen, dan denk je aan het bruidsboeket
  • Corsages, draag bloemen op je hart. Het bruidsboeket is misschien de ster van de dag, maar de corsages bieden ook een groot statement. Traditioneel bestaat de corsage vaak uit dezelfde bloemen als het bruidsboeket, om symbolisch aan te tonen hoe goed je bij de ander past. Naast de bruidegom, kan je ook corsages laten maken voor de getuigen en de ouders. 
  • Bloemwerk voor de verschillende trouwlocaties: de feestzaal, thuis, de kerk,... zoals een centerpiece, een rozenboog, ...  of confetticones met bloemblaadjes, om over jouw als getrouwd koppel te strooien, in plaats van rijst. 
  • Bloemwerk voor de wagen
  • Rozenbladeren om uit te strooien bij het huwelijk
  • Levende juwelen: een sierraad in de vorm van een bloem. Bloemversieringen in het haar als diadeem of in de hoeden van de bruidsmeisjes, bruidskinderen, getugen, .. of als broche. 

Een bruiloft gepland? Of een huwelijksverjaardag? U kan voor al deze arrangementen vrijblijvend een afspraak maken

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen