Tuinplanten

De tuin: Een verlengde van de woonruimte voor het gezin

Van zodra het weer het ons toelaat om naar buiten te gaan, staan we er weer om te genieten en om het te onderhouden. Tuinplanten zijn een belangrijk element om tot een mooie tuin te komen, ze maken je tuin compleet. Zo kunnen bomen zorgen voor hoogte en beschutting, terwijl de heesters en vaste planten alle seizoenen kunnen kleuren, en de hagen dan weer zorgen voor een blijvende structuur en privacy. Struiken, heesters, klimplanten, bomen, ... een buitenplant zorgt voor sfeer en kleur in je tuin.

Bloemen en planten voor in de tuin, of op het terras, bij Groendekor vindt je een ruim assortiment voor elk seizoen. We hebben de mooiste planten voor je uitgekozen, kom een kijke nem en laat je inspireren. We proberen het voor jou als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de planten onder te verdelen in verschillende segmenten. ​Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Wens je liever de natuur haar werk te laten doen? Dan kan je bij Groendekor ook terecht voor een assortiment bloembollen (afh. seizoen) en zaden. 

Niet elke plant is geschikt voor elke tuin. Laat je adviseren door één van onze specialisten, om samen je droomtuin tot stand te laten komen.