Vandaag geopend van 09:30 t.e.m. 15:30
  • Dutch (Belgium)
  • French (Belgium)

Heeft u vragen?

02/377.86.32

Folies en onderhoud

Wij beschikken over onderstaande folies en onderhoudsmateriaal: 

BESCHERMFOLIE (veiligheidsvlies grijs) 

Een beschermfolie is aan te bevelen onder vijverfolie ter bescherming tegen schade door stenen en wortels.
Kleur: Grijs - Materiaal : Composiet naaldvilt - Gewicht : 350 gr/m² - Breedte : 2 meter - Lengte : max.25 meter.

VEILIGHEIDSVLIES WIT

Aan te bevelen onder vijverfolie ter bescherming tegen schade door stenen en wortels.
Kleur: Wit - Materiaal : Polyester - Gewicht : 200 gr/m² - Breedte : 2 meter - Lengte : max. 25 meter .

PVC - VIJVERFOLIE 1 MM

Deze folie is sterk en vorstbestendig (Kwaliteit: DIN 53361). De folie is vis- en plantvriendelijk, wij geven een fabrieksgarantie van 10 jaar op UV-bestendigheid, tegen verrotting en op lasnaden. Materiaal bestaat uit PVC zonder toevoeging van regeneraat. De fabrieksgarantie is 10 jaar. 
Kleur : Zwart - Breedte verkrijgbaar: 2 m, 4 m, 6 m en 8 m - Lengte: Max. 20 meter. 

EPDM - RUBBERFOLIE 1 MM

Vijverfolie met een enorme elasticiteit. Laat zich gemakkelijk verwerken in elk seizoen. Beschadigingen door wortels en stenen zijn zo goed als uitgesloten. Vis- en plantvriendelijk. Ook speciaal op maat verkrijgbaar, onbeperkte afmetingen. Kwalitatief en duurzaam materiaal. Rekvermogen meer dan 300 % . Koudbuigzaamheid tot – 45 ° C. Grote soepelheid bij lage temperaturen. UV-bestendig, Ozonbestendig, Milieuvriendelijk, Rotbestendig. De fabrieksgarantie is 20 jaar. 
Kleur : Zwart - Breedte verkrijgbaar: 4m , 6m, 8 m, 10m en 12 m - Lengte: Max. 20 meter.

VIJVERFOLIE EN POLYESTER

De goede kwaliteiten van onze vijverfolie zorgen ervoor dat een folievijver voor jarenlang onbekommerd vijverplezier garant staat. Maatwerk bestellingen kunnen snel en goed verwerkt worden. We onderscheiden hierin drie vormen : 

  • VLAKZEIL RECHTHOEKIG
  • VLAKZEIL GEREND (Afwijkende vorm)
  • 3D (plooivrij, ook in de hoeken. Dit is vooral van belang voor Koi-vijvers

Binnen een week na binnenkomst van de bestelling leveren wij uw order door naar onze fabrikant en deze zorgt dan voor een snelle afhandeling van uw opdracht zodat u dezelfde week nog uw vijver kunt aanleggen. Bij elke bestelling leveren wij ook uitvouwconstructie bij. Op de lasnaden aangebracht door de fabrikant geven wij 10 jaar garantie, net zoveel als op de vijverfolie zelf . De speciale vijverfolie op maat formulieren kunt u aanvragen. 

Opgelet : Voor folie op maat dienen wij een aanvraag in te dienen die mogelijk enkele werkdagen in beslag neemt. Het is eveneens noodzakelijk de juiste maten door te geven alsook het soort folie dat u wenst . Na ontvangst van de offerte nemen wij contact met u op voor een eventuele bestelling. Leveringstermijn is pas geldig vanaf de dag van ontvangst van bestelling en dit voor een leveringsperiode van 14 werkdagen in acht te nemen.

CEMENQUA

LIJMEN EN REPARATIESETS

Indien men bij het plaatsen van de vijverfolie toch schade heeft opgelopen is het mogelijk deze te herstellen met verschillende soorten reparatie sets. Vraag ernaar in onze winkel . Eveneens zijn er speciale reparatiesets verkrijgbaar voor gaten of scheuren in de folie. Voor reparatie van kleine beschadigingen is een goed hechtende reparatietape leverbaar. (Afmeting tape ca. 7, 5 cm x 100 cm) Kleine herstellingen aan polyestervijvers kunnen uitgevoerd worden met een reparatieset, bestaande uit hars, glasmat, harder en een werkbeschrijving. Pvc-lijmen in handige flacon met borsteltje: 125 ml, 250 ml, 500 ml en 1000 ml.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijveraanleg en onderhoud