Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00

  Heeft u vragen?

  02/377.86.32

  Appel

  SEIZOENSAPPELEN 

  APPELEN VOOR  DE HERFST
  Peasgood Non Such, Tydemans Early, Jacques Lebel, Président Roulin, Reine des Reinettes, La Paix, Cox's orange, Cwastresse double.

  APPELEN VOOR DE WINTER
  Appelen voor consumptie in de winter zijn bewaarappelen. Reinette de Blenheim, Godivert, Gris Braibant, Bellefleur Double, Reinette Étoilée, Radoux, Keuleman, Joseph Mush, Rode Boskoop, Court Pendu, Reinette de Chênée.

  APPELEN VOOR DE ZOMER
  Hier volgt een lijst van zomerappelen die geconsumeerd worden tussen augustus en september. Transparente Blanche, Transparente de Croncels, Stark Earliest, Assumpta, James Grieves, Grenadier, Keizer Alexander.

  APPEL FRUIT4SURE

  Fruit4Sure, het eerste speciaal ontwikkelde kolomfruit met plukgarantie. Fruit4Sure biedt de consument de mogelijkheid om met zekerheid zelf fruit te eten uit eigen tuin, balkon of patio. Na het planten, en mits een goede en regelmatige verzorging dragen Fruit4Sure bomen meestal binnen het jaar hun eerste vruchten. Speciaal voor de consument worden de planten niet alleen op ziekteresistentie, maar ook op vorm, smaak, bloemrijkheid en vrucht geselecteerd. De zelfbestuivende Fruit4Sure boompjes groeien langzaam in zuilvorm en worden niet breder dan 50 cm. De consument bepaalt zelf de hoogte door de boompjes simpelweg op de gewenste hoogte af te knippen.Ze zijn ideaal voor onderhoudsvriendelijke fruithagen. Ondanks hun autofertiliteit zullen de Fruit4Sure appelaars nog meer lekker fruit dragen als ze onderling gemengd geplant worden, of in de buurt van een goede bestuiver zoals Elstar. De Fruit4Sure appels worden onderverdeeld in: Malus Yellow Apple, Malus Red Apple, Malus Green Apple en Malus mini Red Apple.

  Producten voor Appel