Kerst 2018

DINNER SHOW

Dit is het kleurrijk en theatraal hoofdthema waarbij het paars en goud de show stelen. Geïnspireerd op talloze verhalen van de Gelaarsde Kat tot Alice in Wonderland. It’s showtime en tijdens dit geweldige spektakel voel je reeds de spanning voor wat komen zal. Om de aandacht te trekken bij dit spektakel worden bepaalde punten zorgvuldig verlicht, zoals een spot op het theater. Grote kleurrijke boeketten staan op tafel. Nog even en dan begint de show. 

TASTE OF CHRISTMAS

Het thema Taste of Christmas zet het kerstdiner centraal. Één van de belangrijkste momenten tijdens de Kerstdagen. Dit klassiek kerstthema werkt met de traditionele kleuren, rood, goud en groen, maar verwerkt hierin ook voor de lichtheid een elegante tint van parel en roos.

WINTEREVENT

Het is een landelijk stoer robuust buitenthema met twee nieuwe kleuren steel blue, een licht grijze staalblauw en de terugkeer van warm roest bruin.

IN HARMONY 

Een thema dat ontsnapt aan alle drukte. Ingetogen decoratie, waar de kleuren wild rose en stone grey centraal staan. De decoratie is licht en comfortabel, er wordt een warme en zachte gloed verspreid. Verstild indoor thema met een eenvoudig luxe uitstraling.

MORNING WALK

Het thema is landelijk, winters, besneeuwd en bevroren, met een hint van ochtendgloed (oker/oranje). Het is een ingetogen kleurenpalet, dat een warme uitstraling geeft. 

WAITING FOR CHRISTMAS

Een vernieuwd traditioneel rood/wit thema dat dit jaar weer met het vertrouwde rood/groene kleurenpallet werkt, maar toch heel vernieuwend is door het gebruik van de nieuwe blauw groene kleur.

MORE THEN GREEN

Modern landelijk thema waar natuur de hoofdrol speelt met toevoeging van wat luxe.

INKOM

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst