Bloemenwinkel nabij Brussel

Groendekor is dé bloemenwinkel van Brussel en omgeving met een ruim aanbod aan verse snijbloemen. Wij zijn specialist op het gebied van dagverse bloemen en bloemsierkunst en hier zijn wij erg trots op. Bloemen geven al snel een gezellige sfeer in huis. Van losse bloemen, zoals tulpen of rozen, tot een samengesteld boeket, in ons tuincentrum vindt u wat u zoekt. Bij Groendekor passen wij de bloemen aan de gelegenheid aan. Kleurrijke bloemen zijn voor vele gelegenheden een feestelijke verrassing. Denkt u bijvoorbeeld aan een verjaardag, een diploma-uitreiking, een geboorte of een feestdag. Onze bloembinders zijn bovendien gespecialiseerd in het samenstellen van arrangementen, zoals trouw- en rouwarrangementen. Al onze boeketten worden naar uw wens gemaakt.  

Persoonlijke bloemenwinkel in BrusselTopbloemenwinkel nabij Brussel

Bent u op zoek naar een bloemenzaak in Brussel die met u meedenkt? Groendekor is in dat geval de juiste keuze voor u. Natuurlijk staan er op onze bloemenafdeling diverse boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om naar eigen keuze een boeket samen te stellen. Wenst u hierbij advies, dan adviseren onze bloembinders u graag over kleuren en stijlen. Misschien heeft u wel een specifieke kleur in gedachte, zoals wit, roze, geel of rood. Of wilt u graag een:

  • Modern
  • Vrolijk
  • Rustig
  • Wild

boeket? Dit is allemaal mogelijk. Wij hebben een ruime keuze aan snijbloemen in ons assortiment, waarmee eindeloos veel combinaties te maken zijn. Onze bloembinders willen graag aan uw wensen voldoen. Bent u benieuwd geworden? Bezoek dan eens onze bloemenafdeling en laat u verrassen. U vindt ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw, nabij Anderlecht.

Bloemen bestellen in Brussel

Heeft u geen tijd om onze bloemenafdeling te bezoeken, maar wilt u uw lief, uw vriend, uw familielid of collega graag verblijden met een mooi boeket? Dat is uiteraard mogelijk. Ook wanneer u niet in de buurt woont van onze bloemenwinkel in Brussel of slecht ter been bent, is het een goede oplossing om bloemen door ons te laten bezorgen. Wij kunnen een boeket naar wens bezorgen op het adres van uw keuze. Een bos bloemen bezorgen in Brussel en omgeving is heel eenvoudig bij Groendekor. Wenst u meer informatie over de bezorgkosten of wilt u bloemen bestellen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer Tel:02/377.86.32. U kunt er ook voor kiezen om ons een e-mail te sturen. Dat kan naar: [email protected]. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren, zodat uw boeket op tijd bij uw relatie aankomt. 

Bloemstuk laten maken

Voor de mooiste bloemsierkunst in Brussel gaat u ook naar ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw. Wij begrijpen dat een bloemstuk persoonlijk is. Daarom kunt u bij ons naar eigen keuze een bloemstuk laten opmaken. Indien gewenst helpen onze bloembinders u graag bij het samenstellen van een mooie kleurcombinatie. U kunt bij ons onder andere terecht voor het bruidsboeket van uw dromen. Naast het trouwboeket, verzorgen wij ook uw corsages, bloemversieringen en bloemwerk. Zo wordt uw huwelijksdag helemaal compleet. Daarnaast maken wij naar uw wensen verschillende soorten grafstukken, welke wij met veel zorg samenstellen. Voor een gepast afscheid, kunt u ook kiezen voor een rouwkrans, rouwtak of rouwkussen. U kunt bovendien kiezen voor een gepersonaliseerd lint, waarvan wij de kleur kunnen laten aansluiten op de kleur van het boeket.

Bloemen kopen bij Groendekor

Wilt u bloemen bij ons kopen? Met ons grote assortiment aan snijbloemen zitten er altijd bloemen tussen die bij uw wensen aansluiten. Als tuincentrum gaan wij graag met het seizoen mee, waardoor wij u altijd seizoensbloemen kunnen aanbieden. Ons assortiment bestaat uit een assortiment snijbloemen dat wij het hele jaar aanbieden, samen met een wisselend assortiment seizoensbloemen. U kunt uw bloemen bovendien gratis laten inpakken bij onze inpakbalie, waarna u de bloemen indien gewenst meteen cadeau kunt doen. Zijn de bloemen voor uzelf, maar zoekt u naar een passende vaas? Wij hebben een ruim assortiment vazen. Met de juiste vaas zullen uw bloemen nog mooier uitkomen. Onze bloemenwinkel in Brussel zal u zeker verrassen.

Bezoek onze bloemenwinkel in Brussel

Onze bloemenwinkel in Brussel is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. En als u dan toch in onze bloemenwinkel bent, dan kunt u meteen een kijkje nemen bij onze binnen- en buitenplanten. Van binnenplanten als cactussen, palmen en orchideeën, tot buitenplanten als perkplanten, heesters en vaste planten. Wij verwelkomen u graag in Tuincentrum Groendekor, gelegen vlakbij Anderlecht aan de Bergensesteenweg 408, 1600 in Sint-Pieters-Leeuw.