Bruidsboeket Brussel

Bent u op zoek naar een bruidsboeket in Brussel en omgeving? Groendekor Tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw helpt u daar graag bij. Wij begrijpen dat een bruidsboeket zeer persoonlijk is. Daarom kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken om uw wensen met onze bloembinders door te spreken. Onze vakkundige bloembinders kunnen u adviseren over het perfecte bruidsboeket. Hierbij houden wij rekening met uw smaak en de stijl van de bruiloft. De bloemsoorten en kleur(en) passen wij hier zo goed mogelijk op aan. Wilt u een bijzonder bruidsboeket? Onze gepassioneerde bloembinders dragen graag hun creatieve ideeën aan. Zo komen wij samen tot een prachtig bruidsboeket. Ook voor andere arrangementen, zoals rouwstukken kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Het mooiste bruidsboeket in Brussel en omgevingBruidsboeket en ander bruidswerk nabij Brussel

Bloemen maken elke bruiloft feestelijk en mogen dan ook zeker niet ontbreken. Maar bij de mooiste dag van uw leven, hoort natuurlijk het mooiste bruidsboeket dat u zich voor kunt stellen. Bij deze belangrijke gebeurtenis pakken wij dan ook graag uit. Natuurlijk zijn alleen de mooiste snijbloemen van de hoogste kwaliteit goed genoeg voor bruidsboeketten. Bij Groendekor gebruiken wij alleen dagverse snijbloemen, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw bruidsbloemen lang mooi blijven. Wij werken met prachtige bloemen, zoals rozen, lelies, aronskelken, hortensia’s, pioenrozen en natuurlijk de bruidsbloem (de Stephanotis floribudna). Meegenomen dat onze bloembinders ruime ervaring hebben in het samenstellen en schikken van bruidsboeketten, durven wij van Groendekor wel te zeggen dat wij het mooiste bruidsboeket van Brussel kunnen maken. En dit doen wij natuurlijk met de grootste zorg. Voor het mooiste bloemstuk voor uw huwelijk gaat u dus naar Groendekor in Sint-Pieters-Leeuw.

Soorten bruidswerk

Bij Groendekor zijn vele opties mogelijk voor een bruidsboeket in Brussel en omgeving. Natuurlijk maken wij traditionele bruidsboeketten, maar wij zijn in nog veel meer bruidswerk gespecialiseerd. Met dit bruidswerk maakt u uw huwelijksdag nog completer:

  • Bloemversieringen: wij kunnen bijpassende bloemversieringen maken in het haar of in de hoeden van onder andere uw bruidsmeisjes, uw bruidskinderen en uw getuigen.
  • Corsages: de bruidegom draagt natuurlijk een bijpassend corsage, en misschien wilt u familieleden en andere gasten ook wel een feestelijk corsage geven?
  • Bloemwerk voor de verschillende locaties: wellicht wilt u in de kerk ander bloemwerk dan in de feestzaal? Daar kunnen onze specialisten u goed bij adviseren.
  • Bloemwerk voor het vervoer: wilt u bloemen op uw trouwauto of koets? Met welk vervoer u ook komt, het is bijna altijd mogelijk om hier bloemen op te plaatsen.
  • Rozenbladeren: laat prachtige rozenbladeren uitstrooien bij uw huwelijk.

De huidige trends

Wilt u een bruidsboeket dat helemaal van deze tijd is? Wij houden u graag op de hoogte van de huidige trends in België en Brussel. Zo krijgen boeketten momenteel steeds meer een natuurlijke uitstraling, waarbij er met kleuren, bloemsoorten en vormen wordt gespeeld. Zo is de teardrop-vorm op dit moment helemaal hip. Ook worden klassieke bloemen, zoals witte of roze rozen, gecombineerd met een trendy look, zoals felgekleurde calla’s. Daarnaast kunt u verschillende materialen in uw boeket late mixen, zoals een lint, grassoorten en takken. Voor een extra bijzonder bruidsboeket, voegt u grote, uitgesproken bloemen toe. Echte aandachtstrekkers zijn dahlia’s, gerbera’s en pioenrozen. Houdt u meer van een rustig boeket? Ook dan gaat u mee met de trends. Ingetogen bruidsboeketten met aardetinten, lichte pastelkleuren en groentinten zijn momenteel een echte trend. Om uw bruidsbloemen helemaal af te ronden, voegt u een mooie houder toe, zoals een lint dat past bij uw trouwjurk of bij de kleur van de bloemen.

Bruidsboeket bestellen in Brussel

Wilt u bij ons huwelijksbloemen bestellen? Dat is uiteraard mogelijk. Huwelijksbloemen bestellen gaat heel gemakkelijk bij Groendekor. U kunt al uw wensen aan ons doorgeven, waarna wij met de grootste zorg aan de slag gaan met het bruidsboeket van uw dromen. Weet u nog niet wat voor bruidsboeket u wilt hebben? Dan denken wij graag met u mee. Het mooiste bruidsboeket van Brussel en Anderlecht vindt u bij ons.

Een afspraak maken bij Groendekor in Sint-Pieters-Leeuw

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 02/377.86.32. U kunt ons ook een e-mail sturen: [email protected]. Natuurlijk heten wij u ook graag van harte welkom in op onze bloemenafdeling, gelegen vlakbij Anderlecht. Wij kijken ernaar uit om onze bijdrage te leven aan de mooiste dag van uw leven!