Kerstmarkt Brussel

Wilt u een leuke kerstmarkt bezoeken in de buurt van Brussel? Kom dan naar Groendekor in Sint Pieters Leeuw. Bij ons vindt u in de periode rondom de feestdagen een uitgebreid kerstassortiment. Alles wat u nodig heeft om in de kerststemming te komen, koopt u op de kerstmarkt van ons tuincentrum nabij Brussel!Kom gezellig naar onze kerstmarkt in de buurt van Brussel!

Ieder jaar een kerstmarkt nabij Brussel

Ieder jaar hebben we een kerstmarkt nabij Brussel waar u de laatste kersttrends kunt ontdekken. Tijdens deze periode staat ons gehele assortiment feestelijk uitgestald en kunt u genoeg inspiratie komen opdoen. Er zijn genoeg redenen om rond de kerstdagen een bezoekje te brengen aan Groendekor, namelijk:

  • We verkopen prachtige kerstbomen
  • U vindt bij ons de mooiste verlichting en originele kerstversiering
  • In ons tuincentrum vindt de leukste kerstmarkt in de omgeving van Brussel plaats!

Op zoek naar een speciale boom? Bekijk dan eens onze alternatieve kerstbomen. Er hangt rond de kerstdagen ook een super gezellige sfeer. Zie een bezoekje aan ons tuincentrum als de perfecte voorbereiding voor een geweldige kerst!

Laat een kerstkrans of kerstboeket samenstellen op onze kerstmarkt nabij BrusselDe leukste kerstmarkt nabij Brussel!

Rondom de feestdagen bezoekt u onze kerstmarkt nabij Brussel ook voor leuke boeketten en kerststukjes. Onze bloemisten dan namelijk speciale arrangementen aan. Laat bijvoorbeeld een prachtige kerstkrans ontwerpen, compleet met kerstballen, lichtjes en andere versieringen. Of wat dacht u van een leuk winters boeket? Onze bloemisten werken graag met snijbloemen die perfect bij het huidige seizoen passen. In de winter gebruiken zij bijvoorbeeld vaak tulpen, mimosa’s, gerbera’s, dennegroen en hulst. Natuurlijk is er altijd ruimte voor uw eigen wensen. Wat vindt u mooi? Combineer uw prachtige nieuwe bloemstuk nu ook met een paar heerlijk geurende kaarsen. Fleur niet alleen uw eigen huis op met een prachtige bloemstuk. Onze kerstcreaties zijn ook heel leuk om cadeau te doen. Erg origineel!

Een leuke kerstmarkst en meer bij Groendekor!

Groendekor nabij Brussel staat niet alleen bekend om zijn leuke kerstmarkt. De rest van het jaar koopt u bij ons alles voor huis, tuin en dier! Ons assortiment is zeer uitgebreid. Zo hebben wij een prachtige plantenafdeling waar u elke tuin- en kamerplant vindt die u maar kunt bedenken. Daarnaast verkopen we ook verschillende soorten kamerplanten. Maak de juiste combinatie groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten voor een mooi evenwicht en voeg hier eventueel nog een exotische kamerplant aan toe. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vleesetende plant? Kom dus snel een keer langs in ons tuincentrum of, tijdens de decembermaand, op onze kerstmarkt in de buurt van Brussel!