Kerstmarkt Sint Pieters Leeuw

De leukste kerstmarkt bezoeken in de omgeving van Sint Pieters Leeuw? Deze vindt u bij Tuincentrum Groendekor. Onze kerstmarkt is de perfecte gelegenheid om flink inspiratie op te doen voor de kerstdagen. Bekijk het brede assortiment kerstartikelen op onze kerstmarkt!

De kerstmarkt van Groendekor in Sint Pieters Leeuw: voor een perfecte kerstBezoek onze gezellige kerstmarkt in Sint Pieters Leeuw!

Ieder jaar houden we in ons tuincentrum in Sint Pieters Leeuw een kerstmarkt. We stallen rondom de kerstdagen ons gehele kerstassortiment feestelijk voor u uit. Kom inspiratie opdoen en koop de mooiste kerstspullen. Op onze kerstmarkt vindt u onder andere:

  • De mooiste kerstversiering
  • Stralende kerstverlichting
  • Echte kerstbomen en kunstkerstbomen van een goede kwaliteit

De perfecte kerst begint met een bezoekje aan de kerstmarkt van het leukste tuincentrum nabij Sint Pieters Leeuw!

Laat een kerstkrans of kerstboeket samenstellen op onze kerstmarkt in Sint Pieters Leeuw

Onze bloemisten staan het hele jaar voor u klaar om prachtige boeketten samen te stellen met de snijbloemen die elke dag vers bij ons binnenkomen. Met kerst bieden zij speciale arrangementen aan! Koop een leuk winters boeket of laat een prachtige kerstkrans samenstellen, compleet met kerstballen, lichtjes en andere versieringen. En koop gelijk een paar heerlijk geurende kaarsen op de kerstmarkt in Sint Pieters Leeuw om uw nieuwe bloemen mee te combineren. De kerstcreaties van onze bloemisten zijn ook erg leuk om cadeau te doen.

Op de kerstmarkt en in andere seizoenen kunt u terecht bij Boeketten en kerststukken op dé kerstmarkt van Sint Pieters LeeuwGroendekor in Sint Pieters Leeuw!

Groendekor in Sint Pieters Leeuw staat niet alleen bekend om zijn leuke kerstmarkt. Ook de rest van het jaar kunt u bij ons terecht! In ons plantencentrum vindt u een zeer ruim assortiment planten voor binnen en buiten en onze bloemisten stellen het hele jaar boeketten voor u samen met bloemen die bij het huidige seizoen passen. In de winter zijn dit bijvoorbeeld tulpen, kerstcactussen, gerbera’s en hulst, terwijl in de zomer meer gewerkt wordt met zonnebloemen, pioenen, dahlia’s, kattenstaarten, bouvardia en rozen. Onze bloemisten bieden ook speciale arrangementen aan, zoals feestboeketten, trouwboeketten en rouwboeketten. Op onze afdeling potterie vindt u diverse bloempotten en vazen om uw nieuwe bloemen en planten in te zetten. Daarnaast vindt u bij Groendekor een uitgebreide dierenwinkel met topkwaliteit dierbenodigdheden van de beste merken. Kom snel eens langs op onze kerstmarkt in december of voor ons brede assortiment de rest van het jaar!