Koopzondag Brussel

Een koopzondag bezoeken in de omgeving van Brussel? Tuincentrum Groendekor is elke zondag geopend van 09:30 tot 15:30. Wij snappen dat u doordeweeks vaak te druk bent om naar een tuincentrum te gaan. Dat is precies de reden waarom het bij ons tuincentrum elke week koopzondag is. Geniet van ons ruime assortiment voor huis, tuin en dier.

Kom tuininkopen doen nabij Brussel op onze koopzondagKom gezellig langs bij de koopzondag van ons tuincentrum nabij Brussel

Bij Tuincentrum Groendekor vindt u verschillende afdelingen met tuinartikelen. Zondag is de perfecte dag om tuinplanten te kopen. Kom ’s ochtends bij ons langs en gebruik de rest van de dag om de plantjes in uw tuin te zetten. U vindt bij ons een breed assortiment tuinplanten: vaste planten, bomen, coniferen, moestuinplanten, hagen, heesters, klimplanten en perkplanten… Wij verkopen het allemaal! Daarnaast koopt u nog vele andere producten die te maken hebben met tuinieren, zoals:

Met de tuinbenodigdheden van Tuincentrum Groendekor maakt u echt iets bijzonders van uw tuin. Kom naar onze koopzondag nabij Brussel waar onze medewerkers u graag advies geven over bepaalde producten. Bekijk ook eens onze online allerhande tuintips.

Gebruik de koopzondag van Groendekor dichtbij Brussel om bloemen te kopen

Een tweede mogelijkheid voor de besteding van uw vrije zondag is om gezellig langs te komen bij de koopzondag van onze bloemist nabij Brussel. We krijgen elke dag verse bloemen binnen en onze boeketten blijven dus lang goed. Kies uit een van de kant en klare boeketten of laat geheel naar eigen wens een boeket samenstellen. Ook hartstikke leuk om cadeau te doen natuurlijk. Wij bieden ook diverse arrangementen aan, zoals trouwboeketten, rouwboeketten en feestboeketten. Last minute een boeket nodig? Geen probleem! Wij zijn immers zelfs op zondag open.

Ook onze dierenwinkel in de buurt van Brussel bezoekt u het liefst tijdens koopzondag

Ook bij onze dierenwinkel in de buurt van Brussel is het elke zondag koopzondag. In ons tuincentrum bevindt zich een zeer uitgebreide afdeling dierbenodigdheden met producten van bekende merken als Edgard & Cooper, Vadigran, Esve, Versele-Laga, Eukanuba, Benelux, Peacock en Petsolutions. Hier koopt u alles voor uw hond, kat, knaagdier of vis. We verkopen ook verschillende soorten aquarium- en vijvervissen.

Geniet van het ruime assortiment van Tuincentrum Groendekor nabij Brussel tijdens onze volgende koopzondag!