Geniet van een sfeervol winterweekend bij Groendekor Tuincentrum!

Geniet van een sfeervol winterweekend bij Groendekor Tuincentrum!

Op zaterdag 25 en zondag 26 november ervaar jij bij Groendekor hoe warm de winter wel kan zijn. Dit weekend wordt gevuld met gezelligheid én plezier!

Plezier voor jong en oud  

Beleef de magie van dit seizoen samen met al jouw geliefden, groot én klein. De kleinsten onder ons kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan met onze kleurwedstrijd én kindergrime (van 13u tot 16u). Van kleur op het blad tot kleur op hun snoet: vrolijk wordt het zeker wel!

En het leukste van al? We spelen even voor kerstman en schenken de artiest van de mooiste tekening een toffe prijs. Maar dat is niet alles! Ook voor de volwassen kozen we een leuke prijs: een prachtig servies. Kleuren is niet nodig, het formulier invullen echter wel. ;)

Feestelijke foto’s en cadeau’s van niveau

Vind je tijdens jouw shoppingtrip dit weekend al het perfecte kerstcadeau voor jouw geliefden? Dan kan je deze meteen laten inpakken in de winkel dankzij de scouts. Een vrijwillige gift aan hen is steeds welkom.

En de kers op de taart of de topper op de kerstboom? In onze fotobooth bij de echte kerstbomen kan je een gratis foto laten maken! Dé perfecte gelegenheid voor jouw kerstkaartje!

Heerlijke lekkernijen

Natuurlijk kun je niet naar huis gaan zonder te genieten van heerlijke winterse lekkernijen. Een zoete wafel of een tas romige chocolademelk zullen jouw hart verwarmen.

Kom langs

Kortom? Dankzij ons winterweekend kom jij nu al in de feeststemming en ben je klaar voor het feestelijk einde van dit najaar!