HAAL DE KERST IN HUIS MET BLOEMEN

HAAL DE KERST IN HUIS MET BLOEMEN

3 ideeën voor feestelijke kerstversiering

Waar denk jij aan bij typische kerstversiering in huis? We gokken: kerstballen, pieken, verlichting, kaarsjes, kerststal, nepsneeuw, kerstkaarten en maretakken. Zijn we iets vergeten? Jazeker! Dit jaar kleden we de kerst extra dik aan met bloemen: rozen, santinis, lisianthen, amaryllissen, lelies en rozenbottels. 

ROOD, ROZE EN EVENGOED BLAUW

Iets hoeft niet per se het kerstlabel te hebben voor die heerlijke kerstsignatuur. Met bloemen krijg je net zo’n warme setting, maar dan nét even anders. Bloemen in rijke kleuren stelen al snel de show maar ook bijzondere composities, bloemen op onverwachte plekken en een nieuw soort kersttafereeltjes gaan helemaal lekker op jouw feeststemming.

  • EEN EXTRAVAGANT X-BOEKET

Voor je denkt “wat is er nu weer kerst aan een simpel boeket?” willen we je vragen eens te kijken naar ons prachtige X-boeket. De X staat voor Kerstmis, extra large en zo mooi om te kussen. Het zijn de bloemen, de kleuren, de compositie. Zet het boeket op de eettafel en de rozenbottels spieken zo je champagneglaasje in. Straalt het boeket op de schouw dan krijg je telkens wanneer je voorbij loopt een vleugje roos in je neus als presentje. Dit overdadige boeket is alles wat wij willen voor kerst dit jaar!


©EmileDevogeleer

  • BLOEMEN IN DE BOOM

In de kerstboom gaan 1000 kleine lampjes, 100 mooie kerstballen en op de top schittert de piek. Nu mis je alleen nog de allermooiste ornamenten in de vorm van orchideeën en rozen. Heb je een klassieke boom met rood en goud? Kies dan voor rode rozen. In een moderne boom misstaat een paarse orchidee zeker niet en heb je een bonte boom? Tsja, dan kan je jouw bloemenhart flink ophalen. Dan mag eigenlijk alles wel! Houd de bloemen fris en vers met behulp van glazen bloemenbuisjes.

  • ADVENT TAFEREELTJE OF KERSTSTUK OP TAFEL

Of je nu de exacte spelregels, kleuren en betekenis weet van advent of niet; meedoen met deze traditie mag altijd. Creëer een warm tafereeltje met kaarsen in verschillende vintage glaasjes, mooie linten en bloemen in de klassieke adventskleuren. Wens je liever geen adventstafereeltje, kan je ook gaan voor de klassieke kerststukken. 

Wil je een bos bloemen of een bloemstuk laten samenstellen? Dat kan, voor meer info over de leveringskosten kan je ons steeds contacteren