Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Tuincentrum vol Moederdagcadeaus

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Al die lieve moeders worden dan in de bloemetjes gezet. Letterlijk meestal, met een mooie bos bloemen. Maar er zijn nog zo veel meer leuke, originele cadeaus te bedenken. In ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw vind u gegarandeerd iets waar ze blij mee zal zijn. Voor elk wat wils en voor elk budget.

11 bloemrijke tips voor Moederdagcadeaus voor binnen én buiten

 1. Een tuin-, pot- of kamerplant in haar favoriete kleur, met een heerlijke geur en/of een toepasselijke naam, bijvoorbeeld een roos, struikmargriet, hortensia ‘Annabelle’, of Suzanne-met-de-mooie-ogen.
 2. Zo’n superhippe cactus, vetplant, kokodama-hangpot of terrarium (glazen pot met plantjes) om de woonkamer mee op te fleuren.
 3. Een exotische kamerplant, zoals een orchidee, palm, Medinilla, Strelitzia (paradijsvogelbloem) of Anthurium (flamingoplant)
 4. Tuinaccessoires of tuingereedschap, van potten tot tafelkleden voor op de tuintafel, van tuinhandschoenen tot een knielkussentje.
 5. Een sfeermaker die de tuin of het terras opfleurt, bijvoorbeeld een buitenkleed, een tuinposter, een kussen voor op de tuinbank, een waterelement, een buitenlantaarn of een set geurkaarsen.
 6. Houdt ze van dieren? Doe haar dan een vogelhuisje, vogeldrinkbak, insectenkastje of (mini)vijver cadeau.
 7. Een mand of bak vol perkgoed (eenjarige zomerbloeiers). Plantjes als vlijtige-liesjes, lobelia’s, verbena’s, petunia’s, surfinia’s en begonia’s; en moeders heeft er de hele zomer plezier van.
 8. Een hangmand met eenjarige zomerbloeiers, of met kruiden, minitomaatjes en aardbeien.
 9. Een mediterrane kuipplant, zoals een oleander, olijf, citroen- of sinaasappelboompje, voor een vakantiesfeer op het terras of balkon.
 10. Houdt uw moeder van koken en gezond eten? Geef haar een grote pot of verschillende potjes met kruiden en/of tomatenplanten, een kweekset voor kruiden en groenten, een vierkante-metertuin of een grote kweekbak.
 11. Een cadeaubon, waar mamalief zelf haar bloemetjes mee kan uitkiezen. 

Namens het hele team van ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw: een heel fijne Moederdag!