Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Op zondag 9 juni is het zover, dan vieren we Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Maak hem blij met een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. U slaagt gegarandeerd voor een mooi cadeau voor uw vader in ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw. We zetten enkele stoere ideetjes op een rij... 

VOOR DE ECHTE TUINIER

Verras de vader met groene vingers met een Vaderdag cadeau voor de tuin. Tuingereedschap dat hij nog niet heeft of een mooie plant ter aanvulling van zijn tuin. Wanneer uw vader veel tijd in de tuin doorbrengt zal hij erg blij worden van dat ene stuk tuingereedschap dat hij nog nodig had! Bijvoorbeeld een sproeier of bewateringssysteem. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen. 

IN VUUR EN VLAM 

Welke man houdt er nu niet van een vuurtje stoken? In ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw vindt u vuurkorven en vuurschalen.

VOOR DE VADER ZONDER GROENE VINGERS

Misschien heeft uw vader niet zulke groene vingers of werkt hij niet graag in de tuin. Een leuke stoere plant kunnen dan uitkomst bieden. Maar denk ook eens aan benodigdheden voor een vijver als hij deze heeft! Natuurlijk vindt u in ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw ook sfeer artikelen of een cadeaubon. Er is veel inspiratie op te doen in ons tuincentrum. 

WATERPRET

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar een minivijver. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in diverse vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Het hele team van ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw wenst u een fijne Vaderdag!