Sinterklaascadeaus voor tuiniers

Sinterklaascadeaus voor tuiniers

Ons tuincentrum is al helemaal in kerstsfeer - zie ons eerdere bericht over de kersttrends van dit jaar - maar we vieren natuurlijk eerst Sinterklaas. We helpen u graag op weg met cadeautips voor mensen met groene vingers. Keuze te over in ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw, van vogelvoerhouders tot wintergroene potplanten, van sfeervolle buitenverlichting tot het ultieme tuinhulpje. Voor elk wat wils en voor elk budget.

6 Groene cadeau-ideeën voor Sint (en kerst!)

1 Een fleurige tuinpot
Iedereen die voor de komende donkere dagen meer groen en kleur in de tuin, op het terras of op het balkon wil zal blij zijn met een mooie pot of bak met wintergroene planten als klimop, miniconifeer, hulst, Leucothoe of het zilverstruikje, al dan niet gecombineerd met bloeiende kerstroos, winterviolen of skimmia. 

2 Het ideale tuingereedschap
Elke fervente tuinier grijpt wel eens mis in de garage of schuur. De snoeischaar is verbogen, de ladder wankelt, waarmee kan ik het onkruid makkelijk verzamelen en afvoeren tijdens het tuinieren? Doe een fonkelnieuwe, messcherpe snoeischaar cadeau - eventueel een speciaal voor linkshandigen -,  een knielkussentje of tuinhandschoenen. En bollensteker met meteen een zakje voorjaarsbollen erbij. Die kunnen nu nog geplant worden, zolang de grond niet bevroren is!

3 Sfeervol vuur
Zowel binnen als buiten zorgen kaarsen voor veel sfeer. Denk voor binnen aan geurkaarsen. Ook geurstokjes zorgen voor een prettige, ontspannen sfeer in huis. Denk ook aan waxinelichtjes in grappige houders, bijvoorbeeld in de vorm van een huisje, of een mooie schaal met water en drijfkaarsjes erin. Veel van deze producten vind je nu op onze decoratieafdeling. Buiten vrolijkt u de boel op met (Zweedse) fakkels, een vuurkorf of een tuinkaars. Wie houdt daar nu niet van?

4 Feestverlichting
Kijk op de kerstafdeling eens naar de snoeren en slingers met led-lampjes voor binnen en buiten. Die zijn er in alle soorten en maten, met en zonder timer, elektrisch of op batterijen, van extravagant knipperend en verspringend in kleur tot romantisch.

5 Hippe kamerplanten
Tegenwoordig tovert iedereen zijn interieur om tot een heuse jungle, als groene, ontspannen en sfeervolle tegenhanger van de harde, gure en donkere buitenwereld. Of u nu gaat voor een hip pannenkoekplantje (Pilea peperomioides), een cactus of vetplant, exotische Bromelia of bananenplant, een air plant zoals de Tillandsia of een trendy glazen plantenterrarium: altijd een schot in de roos!

6 Beestenboel
Tuiniers zijn bijna altijd dierenliefhebbers, of het nu om vissen, honden, katten of vogels gaat. In ons tuincentrum vindt u tal van leuke speeltjes, soorten voer en verblijfplaatsen, van een mooie honden- of kattenmand tot nestkasten, insectenhotels. En natuurlijk heel veel vetbollen, pindakaas, pindaslingers.

Het hele team van ons tuincentrum in Sint-Pieters-Leeuw wenst iedereen een heel fijne sinterklaasavond!