Plantencentrum Vlaams-Brabant

Op zoek naar een plantencentrum in Vlaams-Brabant? Breng een bezoekje aan Groendekor voor een ruim assortiment tuinplanten, kamerplanten, bloemen en vijverplanten. Meer weten over een bepaalde plant? Laat u informeren door een van onze medewerkers of vindt de informatie in onze online plantengids.

Wat maakt ons plantencentrum in Vlaams-Brabant de moeite waard?Kom gezellig planten kopen bij ons plantencentrum in Vlaams-Brabant!

Bij ons plantencentrum in Vlaams-Brabant vindt u zeker wat u zoekt! Wat maakt ons plantencentrum zo bijzonder? Groendekor:

  • Is het plantencentrum met het meest ruime assortiment planten in de omgeving van Vlaams-Brabant
  • Biedt u ook diverse producten voor plantenverzorging en gewassenbescherming
  • Verkoopt bijzondere planten, zoals exotische kamerplanten
  • Heeft een eigen bloemist en onze bloemen worden elke dag vers geleverd

Ook als u op zoek bent naar een origineel cadeau kunt u zeker bij ons terecht. In ons brede plantenassortiment vindt u altijd wel een mooie plant, die u kunt combineren met een prachtige pot.

Tuinplanten kopen bij Plantencentrum Ruim assortiment planten in Plantencentrum Groendekor in Vlaams-BrabantGroendekor in Vlaams-Brabant

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Kom dan tuinplanten kopen in Plantencentrum Groendekor in Vlaams-Brabant. Wij verkopen heel veel verschillende soorten tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor vaste planten en voor eenjarige planten. Vaste planten zijn de basis van uw tuin. Ze komen elk jaar weer terug en het is dus belangrijk om ze zorgvuldig uit te kiezen. U koopt bij ons vaste planten als varens, echinacea, hosta, klimop en rozen. Wij helpen u graag om de mooiste combinatie groene tuinplanten en bloeiende tuinplanten te maken. Het neerzetten van een boom in uw tuin is vaak een goed idee. Bomen zorgen voor hoogteverschil en schaduw. U koopt bij ons diverse bomen en fruitbomen. Eenjarige plantjes kopen? Bekijk dan onze kleurrijke perkplantjes, heerlijk geurende kruiden en diverse bloembollen.

Ruim assortiment kamerplanten bij ons plantencentrum in Vlaams-Brabant

Kamerplanten zien er niet alleen leuk uit, maar hebben ook een belangrijke functie. Ze zorgen namelijk voor de zuivering van de lucht. Bent u op zoek naar planten die de lucht in uw woonkamer extra goed zuiveren? Bekijk dan de luchtzuiverende kamerplanten uit het assortiment van ons plantencentrum in Vlaams-Brabant. U koopt bij ons diverse soorten kamerplanten, van groene kamerplanten tot bloeiende kamerplanten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige orchideeën, originele vleesetende planten en vrolijke miniplantjes. Ook voor cactussen en vetplanten kunt u bij ons terecht! Zet uw nieuwe kamerplanten in één van onze prachtige plantenschalen