Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Appel, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei. De bladeren zijn groen. De volwassen hoogte van deze kleine boom is ca. 400 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. Met opvallende vruchten. Geel Is matig verkrijgbaar.
Geschikt voor een soortrijke aanplant.
Bijvoorbeeld voor aanplant in windbeschutte (stads)tuinen en openbaar groen. Deze plant slaat vrij traag aan. Vraagt een vochthoudende tot vochtige, humusrijke grond met een neutrale tot basische zuurgraad (pH = 7 - 9). Verlangt een plekje in de zon of lichte schaduw. Bij voorkeur uit de middagzon. Deze plant is in haar jonge jaren eenvoudig met allerlei vaste planten te combineren. Later alleen nog maar met 'bosrand' en 'bosplanten'.

Bent u op zoek naar Malus 'Golden Hornet'? De Malus 'Golden Hornet' is ook wel bekend als Appel. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 400 centimeter. De Appel is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Malus 'Golden Hornet'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Appel niet!

  • Nederlandse naam: Appel Wetenschappelijke naam: Malus 'Golden Hornet' Type plant: Boom
  • Geslacht: Malus Familie: Rosaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Zuurgraad grond: Neutraal tot basisch Hoogte in CM: 400 Giftig: Nee