Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Aronskelk, familie van de Araceae. De bloemkleur is groenwit en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. De bladeren zijn groen en ongeveer 50 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Oeverplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de watertuin om bijvoorbeeld de overgang van water naar land soepel te laten verlopen. Verlangt een zonnige tot licht beschaduwde plek, die altijd nat moet zijn. Het gaat hier om een moerasplant die tot 10 cm onder water mag staan. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Lysichiton camtschatcensis? De Lysichiton camtschatcensis is ook wel bekend als Aronskelk. Deze Araceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Aronskelk is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Lysichiton camtschatcensis? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Aronskelk niet!

  • Nederlandse naam: Aronskelk Wetenschappelijke naam: Lysichiton camtschatcensis Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Lysichiton Familie: Araceae Bloemkleur: Groen, Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: April, Mei
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Lichte schaduw / zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee