Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kattenkruid, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is blauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 60 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 120 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Nepeta subsessilis? De Nepeta subsessilis is ook wel bekend als Kattenkruid. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 120 centimeter. De Kattenkruid is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Nepeta subsessilis? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Kattenkruid niet!

  • Nederlandse naam: Kattenkruid Wetenschappelijke naam: Nepeta subsessilis Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Nepeta Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Blauw
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 120 Giftig: Nee