Tuincentrum open op zondag

Wist u dat Tuincentrum Groendekor in Sint Pieters Leeuw ook open is op zondag? Bij deze groenspecialist kunt u op zondag terecht van 09:30 tot 15:30 om het breedste assortiment tuinartikelen te bewonderen. U vindt bij ons alles voor huis, tuin en dier.

Ons tuincentrum is open op zondagTuincentrum Groendekor is ook open op zondag

De meeste mensen kunnen doordeweeks maar moeilijk tijd vinden om eens uitgebreid een tuincentrum te bezoeken. Daarom is tuincentrum Groendekor in Sint Pieters Leeuw ook open op zondag. Bekijk op uw gemak ons brede assortiment en u vindt gegarandeerd wat u zoekt. En omdat het zondag is, heeft u de rest van de dag de tijd om een plekje te zoeken voor uw nieuwe aankopen of voor de verzorging van uw tuin. Onze vakkundige medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies.

Ruim assortiment tuinartikelen: ook op zondag

Bij Tuincentrum Groendekor koopt u heel veel verschillende soorten tuinplanten en we zijn ook open op zondag! Bent u op zoek naar vaste planten of is het weer tijd om eenjarige plantjes te kopen? Wij helpen u om de mooiste combinatie te vinden voor uw tuin. Ons brede tuinplanten assortiment bestaat onder andere uit:

  • Bloembollen
  • Bomen en fruitbomen
  • Coniferen en hagen
  • Moestuinplanten
  • Heesters
  • Klimplanten en rozen
  • Kuipplanten en kruiden

Wilt u meer informatie over een bepaalde plant? Kijk dan eens in onze plantengids of laat u informeren door één van onze medewerkers. Een goede verzorging van uw planten is natuurlijk essentieel, daarom kunt u ook voor plantenverzorging bij ons terecht. Onze website geeft een goed overzicht van al onze tuinproducten. Inspiratie op doen? Lees onze tuintips!

Ook de bloemenwinkel van ons tuincentrum is open op zondag

Niet alleen ons tuincentrum is open op zondag, onze bloemenwinkel ook! Iedere dag opnieuw komen er verse snijbloemen binnen, waar onze bloembinders de mooiste boeketten van samenstellen. Maak een keuze uit de kant en klare boeketten die al voor u klaarliggen of stel zelf een boeket samen. Onze deskundige bloembinders laten zich graag inspireren door het huidige seizoen en maken ook feestelijke boeketten voor bijvoorbeeld kerst of Valentijnsdag.

Kom dus gauw een keertje langs bij Tuincentrum Groendekor in Sint Pieters Leeuw; ook open op zondag!