Tuincentrum Vlaams-Brabant

Bezoek het meest uitgebreide tuincentrum van Vlaams-Brabant!

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de regio Vlaams-Brabant? Groendekor is een groot tuincentrum in Sint Pieters Leeuw met een ruim assortiment. Van vele soorten tuinplanten tot een complete petshop; u vindt het allemaal bij ons tuincentrum in Vlaams-Brabant.

Bezoek ons tuincentrum in Vlaams-Brabant

Groendekor is een gezellig tuincentrum in Vlaams-Brabant met een zeer breed assortiment. Wat maakt ons groencentrum nou zo bijzonder? Bij Groendekor:

  • Vindt u het ruimste assortiment tuinplanten in de omgeving
  • Koopt u prachtige, verse boeketten
  • Bezoekt u ook gelijk een uitgebreide dierenwinkel
  • Kunt u altijd terecht, want ons tuincentrum in Vlaams-Brabant is ook open op zondag.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van advies. Stel hen gerust al uw vragen. U kunt ook altijd even onze online plantengids en tuintips bekijken.

Alles voor huis, tuin en dier bij Tuincentrum Groendekor in Vlaams-Brabant

Ons tuincentrum in Vlaams-Brabant heeft een ruim assortiment. Zo verkopen wij bijvoorbeeld heel veel verschillende soorten tuinplanten. U vindt bij ons de mooiste vaste planten, perkplanten, bloembollen, coniferen, hagen, rozen, klimplanten en bomen. Onze medewerkers leggen u graag uit wat een bepaalde plant voor uw tuin kan doen. Bomen zorgen bijvoorbeeld voor hoogteverschil en ze creëren schaduw. Een goede verzorging van uw tuin is ook belangrijk, daarom koopt u bij ons onder andere grond- en meststoffen, tuingereedschap en producten die u kunnen helpen om uw tuin te beschermen tegen plagen. Daarnaast kunt u bij Tuincentrum Groendekor in Vlaams-Brabant terecht voor woonaccessoires, zoals kussens en kaarsen en de mooiste kamerplanten. De juiste combinatie groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten is essentieel voor een sfeervolle woonkamer!

Ook prachtige boeketten in hét groencentrum van Vlaams-Brabant

Bij de bloemenwinkel van Groendekor worden iedere dag verse snijbloemen geleverd, waar onze bloembinders prachtige boeketten van maken. Kies uit een van de kant en klare boeketten, samengesteld met bloemen uit het huidige seizoen, die al voor u klaar staan of kies er voor om zelf een boeket samen te stellen. Ook rond de kerstdagen en tijdens Valentijnsdag kunt u zeker bij onze bloembinders terecht.

Ons tuincentrum in Vlaams-Brabant is ook op zondag open​

We begrijpen dat u doordeweeks vaak geen tijd heeft om ons uitgebreide tuincentrum in Vlaams-Brabant te bezoeken, daarom zijn we nu ook op zondag geopend. U kunt op zondag van 09:30 tot 15:30 bij ons terecht. De rest van de dag kunt u dan besteden aan het planten van uw nieuw gekochte plantjes of het uitzoeken van een plekje voor uw prachtige boeket of stijlvolle kussens.

Kom gauw eens langs bij Tuincentrum Groendekor in Vlaams-Brabant!