We zijn terug open

We zijn terug open

Bericht van 9/03/2023

De afdeling kamerplanten opent terug op zaterdag 11/03.

Op zaterdag 11/03 gaat de afdeling met kamerplanten terug open, dit betekent dat ook de binnenpotten en manden weer toegankelijk zijn.
Deze afdelingen zijn reeds toegankelijk: buitenplanten en -potten, tuinmateriaal, moestuin, meststoffen, potgrond en de kippen- en dierafdeling. Het is nog even afwachten voor woonaccessoires, koken & eten en snijbloemen.

Op zaterdag 25/02/23 woedde een hevige brand in een deel van onze winkel. Daarom zijn enkele afdelingen tijdelijk nog gesloten. In de komende weken en maanden werken we volop om alles weer toegankelijk te maken. We houden je graag op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

 

Bericht van 4/03/2023:

 

DANKJEWEL

Vandaag gaan onze deuren opnieuw open! Het is een week geleden dat de brand woedde in onze winkel en onze wereld even op z’n kop stond. Toen hadden we niet gedacht jullie vandaag weer te kunnen ontvangen.

Momenteel kan je bij ons terecht voor buitenplanten en -potten, tuinmateriaal, moestuin, meststoffen, potgrond en de kippen- en dierafdeling. Het is nog even afwachten voor kamerplanten, binnenpotten, woonaccessoires en snijbloemen. We hopen in de komende weken en maanden nog meer van onze winkel en ons assortiment te kunnen openstellen maar in alles wat we doen staat veiligheid voorop. Zodra de andere afdelingen klaar zijn zullen we deze ook openen.

BEDANKT Pieter De Ridder om direct alarm te slaan
BEDANKT aan de brandweer voor de snelle interventie
BEDANKT gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor de ondersteuning
BEDANKT Recon Damage Solutions voor al jullie werk
BEDANKT leveranciers voor de assistentie
BEDANKT aan al onze klanten voor de vele steun
BEDANKT aan iedereen die we hier misschien even vergeten


Hopelijk tot heel gauw in onze winkel


#teamgroendekor  #bedanktvooralles 

 

UPDATE 2/03/2023

We zijn blij te kunnen melden dat we zaterdag terug opengaan!
Vanaf zaterdag 4/03 kan je bij ons opnieuw terecht voor buitenplanten en -potten, tuinmateriaal, moestuin, meststoffen, potgrond en de kippen- en dierafdeling. Voor kamerplanten, binnenpotten, woonaccessoires en snijbloemen is het nog even afwachten. Momenteel wordt er nog volop gepoetst en intussen is een deel van ons team gestart met het op orde zetten van de afdelingen die open kunnen. We blijven er met z’n allen voor gaan!

Bericht van maandag 27/02/2023:

Beste klant,

Afgelopen weekend woedde een hevige brand in een deel van onze winkel, hierdoor is Groendekor tijdelijk gesloten. We zijn enorm dankbaar dat er geen gewonden zijn gevallen, maar de materiële schade is groot. Momenteel doen we er alles aan om onze winkel zo snel mogelijk opnieuw te openen. We houden je graag op de hoogte via onze sociale media en website.

De brand vernielde onze burelen maar we werkten met man en macht om de klantendienst opnieuw operationeel te krijgen. Indien je een vraag hebt, neem dan contact met ons op via info@groendekor.com of bel ons op het nummer 02/377.86.32.  We doen ons best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

We begrijpen dat onze sluiting ongemak kan veroorzaken, bedankt voor je geduld en begrip in deze moeilijke tijd.

De brand heeft ons een zware slag gegeven maar de vele warme berichten en steunbetuigingen hebben ons energie gegeven om er opnieuw voor te gaan. Samen met ons fantastische team zullen we er alles aan doen om jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen in onze winkel.

Een enorme dank aan de hulpdiensten, door hun snelle interventie was het vuur vlug onder controle en is erger vermeden. Ook een grote dank aan de gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor de ondersteuning.

Tot slot willen we ook ons team en onze klanten bedanken, dankzij jullie weten we dat we dit te boven komen.

Tot binnenkort!