We zijn terug open

We zijn terug open

Bericht van 9/05/2023

Opnieuw boeketten en snijbloemen vanaf vrijdag 12 mei

Beste klanten,

Na lang wachten kunnen we met trots zeggen dat we vanaf vrijdag 12 mei opnieuw een snijbloemenafdeling hebben. Je kan bij ons terecht voor bloemstukken, boeketten en losse snijbloemen. Een bloemencreatie op maat? Vraag het aan één van onze floristen, ze maken er graag iets moois van helemaal in jouw persoonlijke stijl. De snijbloemenafdeling vind je terug aan onze vijver- en dierafdeling. Sinds de zware brand die op zaterdag 25 februari een deel van ons tuincentrum verwoestte werkten we hard om opnieuw ons volledig assortiment aan te bieden. Met de opening van de snijbloemenafdeling staan we er weer volop voor jullie.

De komende maanden zal nog gewerkt worden aan het slopen van het gedeelte dat verloren ging in de brand. Op die plaats wordt een nieuw stuk aangebouwd. Zodra de werken klaar zijn zullen we ook die winkelruimte kunnen benutten om nóg meer producten aan te bieden in een sfeervol decor. We houden je graag op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

 

Bericht van 4/04/2023

Heel wat nieuws vanaf zaterdag 8 april: Decoratie-afdeling terug open en een gloednieuwe ingang en parking

Op zaterdag 8/04 gaat de afdeling decoratie terug open. Een stuk van die afdeling is onherroepelijk verloren gegaan door de brand maar we werkten er hard aan om heel wat nieuwe decoratie te verwerken in het deel dat wel open kan. Vanaf dan zal je opnieuw volop kunnen shoppen in onze trendy woonaccessoires, decoratie, textiel, kaarsen en keukengerei. Alles om het gezellig te maken thuis. Voor de afdeling snijbloemen is het helaas nog even wachten, hiervoor vonden we nog geen nieuwe locatie.

Kom vanaf 8 april ook onze gloednieuwe ingang en parking ontdekken. Sinds januari zijn we met heel wat vernieuwingen bezig om onze winkel te moderniseren en je winkelbezoek nog aangenamer te maken. Daarom verandert onze ingang vanaf zaterdag 8 april. Het wordt even wennen want nu zal je niet meer binnenkomen via het tuincentrum maar wel via de afdeling kamerplanten. We hopen dat je snel je weg vindt en ideeën opdoet in onze inspiratieboxen. Nog een nieuwtje! Onze parking achteraan werd volledig heraangelegd en biedt nu plaats voor 500 wagens.

Op zaterdag 25/02/23 woedde een hevige brand in een deel van onze winkel. Daarom is de afdeling snijbloemen nog niet open en zijn enkele afdeling iets kleiner dan voorheen. In de komende weken en maanden werken we volop om alles weer toegankelijk te maken. We houden je graag op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Bericht van 9/03/2023

De afdeling kamerplanten opent terug op zaterdag 11/03.

Op zaterdag 11/03 gaat de afdeling met kamerplanten terug open, dit betekent dat ook de binnenpotten en manden weer toegankelijk zijn.
Deze afdelingen zijn reeds toegankelijk: buitenplanten en -potten, tuinmateriaal, moestuin, meststoffen, potgrond en de kippen- en dierafdeling. Het is nog even afwachten voor woonaccessoires, koken & eten en snijbloemen.

 

Bericht van 4/03/2023:

 

DANKJEWEL

Vandaag gaan onze deuren opnieuw open! Het is een week geleden dat de brand woedde in onze winkel en onze wereld even op z’n kop stond. Toen hadden we niet gedacht jullie vandaag weer te kunnen ontvangen.

Momenteel kan je bij ons terecht voor buitenplanten en -potten, tuinmateriaal, moestuin, meststoffen, potgrond en de kippen- en dierafdeling. Het is nog even afwachten voor kamerplanten, binnenpotten, woonaccessoires en snijbloemen. We hopen in de komende weken en maanden nog meer van onze winkel en ons assortiment te kunnen openstellen maar in alles wat we doen staat veiligheid voorop. Zodra de andere afdelingen klaar zijn zullen we deze ook openen.

BEDANKT Pieter De Ridder om direct alarm te slaan
BEDANKT aan de brandweer voor de snelle interventie
BEDANKT gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor de ondersteuning
BEDANKT Recon Damage Solutions voor al jullie werk
BEDANKT leveranciers voor de assistentie
BEDANKT aan al onze klanten voor de vele steun
BEDANKT aan iedereen die we hier misschien even vergeten


Hopelijk tot heel gauw in onze winkel


#teamgroendekor  #bedanktvooralles 

 

UPDATE 2/03/2023

We zijn blij te kunnen melden dat we zaterdag terug opengaan!
Vanaf zaterdag 4/03 kan je bij ons opnieuw terecht voor buitenplanten en -potten, tuinmateriaal, moestuin, meststoffen, potgrond en de kippen- en dierafdeling. Voor kamerplanten, binnenpotten, woonaccessoires en snijbloemen is het nog even afwachten. Momenteel wordt er nog volop gepoetst en intussen is een deel van ons team gestart met het op orde zetten van de afdelingen die open kunnen. We blijven er met z’n allen voor gaan!

Bericht van maandag 27/02/2023:

Beste klant,

Afgelopen weekend woedde een hevige brand in een deel van onze winkel, hierdoor is Groendekor tijdelijk gesloten. We zijn enorm dankbaar dat er geen gewonden zijn gevallen, maar de materiële schade is groot. Momenteel doen we er alles aan om onze winkel zo snel mogelijk opnieuw te openen. We houden je graag op de hoogte via onze sociale media en website.

De brand vernielde onze burelen maar we werkten met man en macht om de klantendienst opnieuw operationeel te krijgen. Indien je een vraag hebt, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons op het nummer 02/377.86.32.  We doen ons best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

We begrijpen dat onze sluiting ongemak kan veroorzaken, bedankt voor je geduld en begrip in deze moeilijke tijd.

De brand heeft ons een zware slag gegeven maar de vele warme berichten en steunbetuigingen hebben ons energie gegeven om er opnieuw voor te gaan. Samen met ons fantastische team zullen we er alles aan doen om jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen in onze winkel.

Een enorme dank aan de hulpdiensten, door hun snelle interventie was het vuur vlug onder controle en is erger vermeden. Ook een grote dank aan de gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor de ondersteuning.

Tot slot willen we ook ons team en onze klanten bedanken, dankzij jullie weten we dat we dit te boven komen.

Tot binnenkort!